31 Aralık 2007 Pazartesi

MADONNA YAKA ,FRANSIZ APLİKLİ BİR GELİNLİK


MADONNA YAKA OLAN BU GELİNLİĞİN ETEKLERİNE DALYA ORGANZEDEN FARBALAR ÇALIŞILMIŞ BEDEN KÜPÜRLERİNDEN FARBALAR ÜZERİNE MONTELER YAPILMIŞTIR...







FRANSIZ DANTEL KAPLAMA GELİNLİK...

FRANSIZ DANTEL KAPLAMA BU GLİNLİĞİN ETEKLERİNDE CAM ORGANZE KUMAŞ KULLANILMIŞTIR.DUVAĞI GELİNLİĞE UYGUN BİR DANTELLE ÇALIŞILMIŞ RAHİBE DUVAK TARZINDADIR.

KAYIK YAKA SEVENLERE...





MADONNA YAKA (KAYIK YAKA) OLAN BU GELİNLİĞİN BEDENİ,KRİSTAL BONCUKLARLA ÇİZİM NAKIŞI İLE İŞLENİŞTİR.2 KAT DALYA ORGANZE ETEKLERİN UÇ KISIMLARINA FRANSIZ DANTELLİ GEÇMİŞ,AYNI DANTEL BEDENİN YAKA VE KORSAJ KISMINDA KULLANILMIŞTIR....

TESETTÜR GELİNLİK....



Kaftanlı olan bu gelinliğin;üzerine simli yapıştırma apliklerden monteler yapılmıştır.Apliklerin üzeri taşlanmıştır.Kumaşı abraham saten(amerikan saten) dendir.
Kaftan kenarları sıra taşlarla işlenmiş,tokalar kristal taşlı malzemeden kullanılmıştır...

TESETTÜR GELİNLİK....











AMERİKAN SATEN OLAN BU GELİNLİK 8 PARÇA BOYDAN BİR KESİMDİR.ÜZERİ ÇİZİM NAKIŞI İLE İŞLENMİŞTİR.NAKIŞTA KRİSTAL KIRMA ,GÜMÜŞ BONCUKLAR VE KRİSTAL TAŞLAR KULLANILMIŞTIR...


TAFTANININ ŞIKLIĞI...


TAFTA TOPLAMA ETEKLER ÇOK MODA.BU TOPLAMA ŞEKLİNİ BAŞKA HİÇ BİR KUMAŞLA BU KADAR ŞIK VEREMESSİNİZ.ÖZELLİKLE KABARIK ETEKLERDEN HOŞLANANLARA MUTLAKA TAVSİYE EDİYORUZ.

29 Aralık 2007 Cumartesi

HAYIRLI SENELER:))


SAĞLIK VE MUTLULUK DOLU HAYIRLI SENELER DİLİYORUM:))

28 Aralık 2007 Cuma

TRANSPARAN:))







TRANSPARAN GELİNLİKLER ÇOK MODA:))BÜTÜN AVRUPA KATOLOKLARIDA ÇOĞU MODELLERİ TRANSPARAN ÇALIŞIYORLAR.PEKİ YA SİZ TRANSPARAN BİR GELİNLİK GİYMEK İSTERMİYDİNİZ?

26 Aralık 2007 Çarşamba

BAZILARI SADE SEVER...


BEDENİN ÜZERİ FRANSIZ DANTELLERİYLE MONTE YAPILMIŞTIR.ETEĞİNDE DALYA ORGANZE KULLANILMIŞ.SADELİKTEN HOŞLANAN VE ABARTIYI SEVMEYEN GELİNLER İÇİN ASİL SADE VE HOŞ BİR MODEL:))



SERPME NAKIŞ BİR KINALIK...


ÜZERİ SERPME NAKIŞLI ;CAM ORGANZE ETEKLİ BİR KINALIK...
BU TÜR KABARIK ABİYELER NİŞANDA,KINAGECESİNDE TERCİH EDİLEN ABİYELERDİR.BAZEN 1. DERECEDEN AKRABALARADA VEYA SÜNNET ANNELERİNE BU TÜR KABARIK ABİYELERDEN YAPIYORUZ.ÇOKTA ŞIK OLUYOR.İSTERSE ALTINDAKİ TARLATANI ÇIKARIP ,NORMAL BİR ABİYEYEDE DÖNÜŞEBİLİYOR:))

24 Aralık 2007 Pazartesi

SİMLİ FRANSIZ DANTELLERİ...



SİMLİ DANTELLER ÇOK MODA. ÖZELLİKLEDE FRANSIZ DANTELLERDE ÇOK HOŞ VE ASİL BİR GÖRÜNÜM VERİYOR.BU GELİNLİK CEPKENLİDE KULLANILABLİYOR.BOLERO(CEPKEN): GELİNLİKTE ÇOKÇA KULLANDIĞIMIZ ÖĞELERDEN BİR TANESİ:))

18 Aralık 2007 Salı

BAYRAM GELİNLERİ....



BEDENİ VE ETEĞİ KRAŞ ORGANZE KAPLI BU GELİNLİĞİN KÜPÜRLERİ FRANSIZ DANTELLERLE MONTELER YAPILMIŞTIR.ETEKLERİNDEDE BÜTÜN ETEK UÇLARI DANTELLE ÇEVRİLMİŞTİR.BU GELİNLİĞİ BAYRAMDA DÜĞÜNÜ OLACAK BİR GELİNE YAPTIK.ALLAH MESUT ETSİN İNŞALLAH...

14 Aralık 2007 Cuma

TOPLAMA ETEK...


BEDENİ SİMLİ DANTEL KAPLI BU BEDENİN ÜZERİ TAŞ VE KIRMA BONCUKLARLA İŞLENMİŞTİR. ETEĞİ CAM ORGANZE,KATLI TOPLAMALARDAN YAPILMIŞTIR.

11 Aralık 2007 Salı

MENDİL ETEK...

BEDENİ KIRMA BONCUK VE TAŞLARLA İŞLEMELİ BU MODELİN ETEĞİ ,CAM ORGANZE KÜÇÜK MENDİLLERDEN YAPILMIŞTIR.

KIRIK BEYAZ....



zar tül dantelle kaplı bu gelinlik bolerolu ve bolerosuz kullanılabilir.

10 Aralık 2007 Pazartesi

KAPALI GELİNLER İÇİN...





HAKİM YAKALI KRİSTAL BONCUK İŞLEMELİ BU GELİNLİK ;TÜRBANLI GELİNLERİN ÖZELLİKLE TERCİH ETTĞİ MODELLERDEN BİRİSİDİR.

drapenin şıklığı...


drapeli bu gelinlik tamda 34 36 ve 38

bedenler için ideal bir model.büyük bedenlere drapeyi tavsiye etmiyoruz.çünkü olduğundan dahada büyük bir bedene sahip oluyorsunuz.işte bu yüzden drape küçük bedenlerde çok daha hoş duruyor.

6 Aralık 2007 Perşembe

NOSTALJİK MODELİM...



Bedeni drapeli ,etekleri plise farbalı nostaljik bir model.cepkenli ve cepkensiz kullanılabilir.Ben cepkenini diktiğim andan beri çok beğeniyorum ve cepkenli daha hoş diyorum. sizce?...







FRANSIZ DANTELLİ,FARBALI GELİNLİK.



fransız dantelli etekleri farbalı olan bu gelinlik özellikle uzun boylu olan bayanlara tavsiye edebileceğimiz bir modeldir.

kapalı gelinlik isteyenlere...

bedeni lez ve fransız dantel ile kaplı eteklerinde dalya farbalar olan bir model..

kaftanlı gelinlik isteyenler için..







Bu gelinlik ,üzeri makina nakışı ile işlenmiş boydan bir kesimdir.İç elbisesi hakim yaka sıfır kollu bir kesimdir .Türbanlı olanlar için en çok tercih edilen gelinlik modellerindendir...

transparan...

transparan;bedeni fransız dantelli transparan olan bu gelinliğin göğüs kısmındaki gloplar ,beden kısmındaki balinler bedenin vücutta dik ve kusursuz durmasını sağlıyor.